Thinwood mini-showroom megnyitó

Nemzetközileg is elismert magyar szemüvegkeret márka megnyitja egyedülálló mini Thinwood showroomját

Aki szemüveget visel, pontosan tudja, mennyi dilemmával, kompromisszummal jár a megfelelő szemüvegkeret kiválasztása. Legyen kényelmes, hiszen akár évekig ez lesz a szemünk előtt, nem beszélve arról, hogy formában és színben is passzolnia kell. A Thinwood keretek ezt a három alapvető, mégis nehezen teljesülő igényt elégíti ki.

A megnyitón bemutatásra kerülnek az ősz újdonságai, többek között a Custom szériás keretek is.

Az alapkollekciós színskálát – ami 26 színből áll – a Custom Shop keretek esetében kibővítették egy több mint 500 féle színből és mintából álló katalógussal. Gyakorlatilag teljesen személyre szabhatóak a szemüvegkereteik. A showroom segítségével tudják ötvözni a szakmai és design elemeket, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szemüvegkeretet.

Letisztult, modern formákat illesztettek a kollekcióba. Tervezéskor fontos szempont, hogy az arc vonásait ne elnyomja, hanem kiegészítse és támogassa a szemüveg. Időtálló design jellemzi a márkát, hogy évekkel később is aktuális kiegészítő legyen.

A Thinwood szakított a hagyományos szemüvegkeretek koncepciójával, így azt egy teljesen új szintre emelte. Mindez a tervező, Kis Arnold bátorságának és a kísérletezés éveinek köszönhető, mely következtében a Thinwood a szemüvegek különleges alapanyagáról és személyre szabhatóságáról vált híressé.

A keretek kompozit alapanyagból készültek. Egy már jó bevált alapanyagnak találták meg egy új felhasználási módját. Olyan high-tech anyagokat használnak, amit már az űrtechnikában is teszteltek, kikísérleteztek vele a Formula 1-es autók építésekor és az extrém sportok szerelmeseinek gyártott eszközökön.

Termékeik készítésekor fontos szempont a környezet védelme. A szigorúan ellenőrzött fenntartható termelésből származó alapanyagok növényi alapúak és újrahasznosíthatóak, vagy lebomlóak.

Galéria