DECODE 2020 pályázati kiírás

2020. 09. 02. 11:46 Hírek

Már elérhető az idei DECODE pályázati kiírás, melyre fiatal alkotók munkáit várjuk építészet és művészet kategóriában. Válaszd ki a kedvenc projekted és meséld el, milyen sztori áll a koncepciód mögött! Idén a DECODE összdíjazása az esemény népszerűségének és támogatóinknak köszönhetően 1.200.000Ft. További jó hír, hogy idén mind a megnyitó, mind a kiállítás élőben és a virtuális térben is bejárható lesz.

A DECODE Kortárs Építészeti és Művészeti Alapítvány kiállítással egybekötött díjpályázatot ír ki, melyre olyan anyagokat vár, amelyek egy-egy történet köré épülnek fel. A kezdeményezés célja, hogy bemutassa az egyes építészeti és művészeti projektek mögött meghúzódó történeteket és gondolatvilágot, melyek értékes, egyedi alkotássá emelik a műveket.

A pályázatra beérkező munkák közül a művészetek és építészet különböző területeinek kiemelkedő képviselőiből felkért szakmai bíráló bizottság választja ki a kiállításon résztvevő és a díjazott anyagokat. A DECODE pályázat összdíjazása, két kategóriában (építészet és alkalmazott/vizuális művészet) együttesen, nettó 1.200.000 forint. A pályázati anyagból rendezett kiállítás időpontja 2020. november 11-18., helyszíne a budapesti Faur Zsófi Galéria.

További információk a BORD Studio honlapján.