Exkluzív YouTube-csatornával várja látogatóit a WORTH

2020. 10. 15. 18:16 Hírek

Október 17-25. között zajlik a Dutch Design Week, Észak-Európa legnagyobb designeseménye. Az eseménysorozathoz csatlakozik idén az EU támogatásából létrejött WORTH is, mely nemzetközi tervezők fenntartható és technológiai megoldásait szemlézi.

Idén az október 17-25. között zajló Dutch Design Week is szerepel a WORTH Partnership Project, melynek kereteiben a kezdeményezés YouTube-csatornája európai designerek jövőbe mutató terveinek és szakmai webinarok átmeneti centrumává alakul át.

Október 17-23. között minden délelőtt 10-kor új videó válik elérhetővé a WORTH csatornáján, mely a cirkularitásra, a digitális gyártásra, innovatív anyagokra és társadalmi innovációkra összpontosító ötleteket mutat be.

Érdemes október 19-én, délután 4 órakor is figyelni a felületet, hiszen a WORTH élőben közvetíti a British Council által zsűrizett Sustainable Makers Awards 2020 díj átadóját.

Mindazonáltal exkluzív tartalmakból sem lesz hiány. Október 20-án 12 órától a Design your Creative Business webinar során többek között Silvia Zancarli és Keresnyei János WORTH mentorok és marketing szakértők tolmácsolásában ismerhetik meg a kis kreatívipari vállalkozások kihívásait az érdeklődők. Október 21-én délelőtt 11-kor továbbá David Parrish The Minimum Viable Product (MPV) for Innovative Diversification webinarját, október 23-án délután 3 órakor pedig Anna Maria Stein Protect your brand indentity videóját tekinthetik meg a honlap látogatói.

A WORTH videók és webinarok menetrendje ezen a linken érhető el.