HFDA startup program

2020. 09. 04. 15:13 Hírek

A program során a jelentkezők megismerkedhetnek a vállalkozásuk elindításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel és fogalmakkal, amelyeket egyéni mentoráció során gyakorlati szinten alkalmazhatnak. Az ötleteiket az iparágban elismert szakemberek bevonásával finomíthatják és validálhatják, a legjobb projektek pedig a programot záró Demo Dayen befektetők előtt mutatkoznak be, ahol a 15 millió forintos kezdőbefektetést is elnyerhetik startupjuk számára.

A HFDA olyan divat- vagy designipari ötleteket vagy már létező márka továbbfejlesztési koncepcióját várja, amelyek akár a termék funkcionalitásában képviselnek innovációt, akár a megvalósításban, így a tervezési vagy gyártási eljárásban, az anyaghasználatban számítanak újítónak, esetleg az értékesítési és marketing folyamatokat vagy az üzleti modellt gondolják újra. Ide tartoznak többek között a fenntartható és az okos megoldások is.

A programban minimum két fős csapatok vehetnek részt. Emellett szeretnének a fiatal tehetségeknek már a karrierjük elején lehetőséget biztosítani, ezért a kiválasztásnál előnyben részesítik azokat a csapatokat, ahol egyetemista vagy főiskolás tag is van.

További információkért kattints a Startup Campus University weboldalára!