Pályázati felhívás designmárkák számára

2020. 09. 03. 11:40 Hírek

Hazánk formatervezői 2021-ben is meghódíthatják a párizsi Maison&Objet lakberendezési szakvásárt.

A Hungarian Fashion and Design Agency az év eleji sikeres megjelenést követően ismét szereplési lehetőséget kínál a nemzetközi piacra lépés előtt álló designmárkák számára a 2021-es Maison&Objet lakberendezési szakvásáron Párizsban, a design fővárosában. Magyarország tehetséges formatervezői újból megmutathatják kreativitásukat a nagyvilágnak.

A felhívás azokat a piacérett designmárkákat célozza, amelyek külföldi terjeszkedésben gondolkodnak és készen állnak arra, hogy a külföldi nagyközönség előtt is bemutatkozhassanak. A szakmai zsűri által kiválasztott designerek mérföldkövet érhetnek el a nemzetközi piacra lépésük tekintetében és külföldi eladásaik növelésében.

A magyar designmárkák párizsi megjelenése az MDDÜ egységes ernyőmárkája alatt valósult meg más külföldi szereplésekhez hasonlóan. A Budapest Select márka fő célja, hogy a tehetséges hazai tervezők egyéni márkajegyeiket megtartva, de egységes kommunikáció által nagyobb figyelemben részesüljenek a nemzetközi megjelenések során.

A 2020-as látogatottsági adatok szerint a Maison&Objet szakkiállítás ötnapos programja során százezer főre lehet számítani Az esemény célközönsége kifejezetten szakmai, számtalan viszonteladó, gyártó és forgalmazó látogat el a rendezvényre, valamint a kiállítás népszerű a design iránt érdeklődő nagyközönség körében is.

A Hungarian Fashion and Design Agency egyéni vállalkozóként, vagy gazdasági társaságként bejegyzett formatervezők, designerek és designstúdiók jelentkezését várja a pályázatra.

A pályázati leírás és a jelentkezés részletei a következő linken találhatóak: https://hfda.hu/hu/cikkek/ujabb-magyar-formatervez-k-bizonyithatnak-a-maison-objet-szakvasaron-1984

A rendezvényen való megjelenést az aktuális hivatalos információk szerint alakítja az Ügynökség, a szervezők a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják.