RECYCLED DESIGN pályázati felhívás

2020. 10. 12. 16:57 Hírek

Az immár majdnem 10 éves Ajándék Terminál idén karácsonykor is hazai tervezők egyedi termékeivel várja a vásárlókat, ám a kínálatot ezúttal re és upcycling tematikájú kollekcióval szeretnék bővíteni. A RECYCLED DESIGN pályázatra olyan designerek jelentkezését várják, akiket inspirál a fenntarthatóság.

Az Ajándék Terminált 2011-ben azzal a céllal indította útjára a Design Terminál, hogy ne csak megjelenési lehetőséget biztosítsanak a hazai tervezők számára, hanem a hazai közönséget is megismertessék a designer termékekkel. Az azóta minden évben karácsonykor megjelenő pop-up üzlet számára az Allée szolgáltatja a helyszínt, 2018-tól pedig a Hybridart Management Kft. felel a szervezésért.

A szervezők a RECYCLED DESIGN pályázat keretében re és upcycling termékekkel szeretnék frissíteni az idei kínálatot, ezért olyan divat-, ékszer- és bútortervezők jelentkezését várják, akik nyitottak a környezettudatos designra. Erre azért van szükség, mondják, mert bár számos remek hazai kezdeményezést látnak ezen a téren, szükség lenne további innovációkra is.

A pályázati felhívásra érkezett tervek közül szakmai zsűri választja ki azokat a termékeket, melyek az Ajándék Terminál Budapest polcaira kerülhetnek. Ezek kiemelt helyszínen, a RECYCLED DESIGN Collection elnevezésre hallgató installáción jelennek meg idén november 30. és december 24. között.

Nevezési határidő: 2020. október 23.


További információk a Hybridart honlapján érhetők el.