360 Design Budapest

online és offline kiállítások

JÖN A 360 DESIGN BUDAPEST! - VILÁGSZÍNVONALÚ FORMATERVEZŐK A FŐSZEREPBEN

A Hungarian Fashion and Design Agency a Budapest Design Week szakmai partnereként október 8. és 10. között egyedülálló és izgalmas élményekkel várja a design iránt érdeklődő nagyközönséget a #360DesignBudapest programsorozatra.

A résztvevők online és offline kiállításokon, élő és virtuális túrákon keresztül ismerhetik meg a #designipar kortárs remekeit és különleges termékeit.

A 360 Design Budapest során meghatározó magyar designerek munkái kerülnek bemutatásra, valamint kiscsoportos tárlatvezetések során egyedi módon lehet bepillantást nyerni a hazai designtárgyak szellemiségébe és értékébe.

ISMERD MEG A DESIGNIPAR HAZAI ÉS REGIONÁLIS ALAKJAIT!

A kiállítás célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar designerek munkája formálta élettérre és láthatóvá tegye, hogy a kiemelkedő pillanatokban gazdag magyar designtörténetből kinőve mennyi kortárs designmárka nyújt lehetőséget lakhelyeink egyedi berendezésére.

ONLINE & OFFLINE

A fizikai kiállítótér egy digitális platformon gömbpanorámás felvételeken keresztül online is bebarangolható lesz, sőt mi több egy virtuális túra keretében nemcsak a magyar designtárgyakat lehet 3D-ben megtekinteni, hanem regionális formatervezők remekeit is.

A kiállítás ingyenes.

Budapest Design Week 2020
#hfdagency #hfdadesign #hungariandesign #magyardesign #360designbudapest #budapestdesignweek #360dbp #designkiallitas

A szervezők az egészségügyi óvintézkedéseket figyelembe véve a magyar tervezők biztonságos bemutatására törekednek. A kiállítóteret folyamatosan fertőtlenítik, kézfertőtlenítőket helyeznek el és a beléptetés során egyszerre 50 főnél nagyobb létszámú közönséget nem engednek be. Mindemellett maszkokat biztosítanak a látogatóknak. A programot az aktuális hivatalos információk szerint alakítja az Ügynökség és a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartja.