Beton TV

Online workshop

10.6. 17:00 Építészet, belsőépítészet, Workshop

A VPI Beton a legjelentősebb hazai beton utcabútor-tervező és -gyártó vállalkozás. Termékeik fejlesztésében a közterek innovatív megközelítésére törekszenek folyamatos kísérletezéssel és új utak keresésével. Kizárólag saját fejlesztésű, nagyszilárdságú betonkeverékekkel dolgoznak, amelyek karcsú és összetett formák, nagy teherbírású szerkezetek, valamint szokatlanul finom felületek létrehozását teszik lehetővé.

A VPI Beton csapata élő adásban, egy közel egy órás videó keretében vezeti be az érdeklődőket a betonozás rejtelmeibe. A program során nemcsak az otthoni öntés technikájára derül fény, hanem magáról az alapanyagról és a technológiáról is szó esik. A bejelentkezés könnyed stílusban instruálja a résztvevőket, a készítéshez szükséges alapanyagok listája pedig előre elérhető lesz..

Az adás elsősorban a szakmán kívüli közönséget, szélesebb célcsoportot kívánja megszólítani. A videó az élő bejelentkezést követően is megtekinthető marad, így az is elsajátíthatja a betonozás tudományát, aki a megadott időpontban nem ér rá. A program meghirdetése a saját felületek és a Facebook esemény mellett az építészeti szaksajtóban fog történni.

Az élő közvetítést ezen a linken lehet nyomon követni.

Fotó: Lakos Máté

Galéria