Budapest Design Map kedvenc: MONO art & design

01.22. Budapest Design Map kedvencek, Textil, divat, ékszer, Olvasnivaló

Mi sem mutatja jobban Budapest designéletének felvirágzását, mint a MONO art & design bolt és concept store töretlen népszerűsége, ahonnan exkluzív, mégis emberközeli lakberendezési tárgyakkal, ékszerekkel és ruhadarabokkal térhetünk haza – már ha ki bírjuk tenni a lábunkat onnan.

A forgalmas Kossuth Lajos utcában igazi designparadicsom bújik meg. A Pest és Buda, a belváros és a meghitt utcák határán elhelyezkedő MONO art & design választéka is ezt az átmenetet, kettősséget nyújtja: az urbánus, emberközeli tárgyak és a high-end kiegészítők harmóniáját képviseli.

A MONO lépést tart jelenünkkel, így falai között a legnevesebb hazai ruhamárkák friss kollekcióiba és trendi lakberendezési kiegészítőkbe, többek között kerámiákba is belebotlani. Az üzlethelyiség emellett persze a designélet fontos eseményeinek is otthont ad, ahol olyan brandek mutatják be legújabb kreációikat, amelyek nevét a nemzetközi szcénában is jól ismerik.

Aki belekóstolna a budapesti életérzésbe és megismerkedne a hazai design legfrissebb példáival, annak kétségkívül a MONO art & design üzletében a helye.

A Budapest Design Map a fővárosi designélet legátfogóbb kalauza. A praktikus térkép segítségével a város mintegy 150 legizgalmasabb designhelyszíne kereshető fel, segítségével a budapestiek és a városba látogatók könnyedén választhatják ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelő úticélokat, vagy akár egy változatos túrát is megszervezhetnek a design jegyében. A térkép csak online változatban érhető el. A feltüntetett pontok között elsősorban magyar designerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi designbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek számot tarthatnak a hazai designrajongók kíváncsiságára.

Galéria