CONSTRUMA / OTTHONDesign

Otthonteremtési kiállítási csokor

A CONSTRUMA / OTTHONDesign otthonteremtési kiállítási csokor a hazai legjelentősebb építőipari, belsőépítészeti, lakberendezési kiállítás együttes, mely az idei évben kivételesen ősszel kerül megrendezésre. A szervező HUNGEXPO a járványügyi helyzet okozta kockázatokat minimalizáló intézkedésekkel készül a rendezvényre, mintegy 200 kiállítóval együtt, akik újdonságaikkal várják a látogatókat. Az építőipari megoldások, anyagok, a belsőépítészeti megoldások mellett a kiállításon több tucat magyar designer termékeivel is találkozhatnak, akik számára szintén fontos a személyes találkozás, a közvetlen igényfelmérés, tapasztalatcsere.

KIEMELT PROGRAMOK:

MAGYAR DESIGN - a stand idén külsejében megújulva, de küldetését tekintve változatlanul, igyekszik bemutatni az utóbbi év magyar design termését, a diplomamunkáktól kezdve néhány prototípuson át a megvásárolható, megrendelhető termékekig.

A fenntarthatóság, a környezet védelme és a megnövekedett alkalmazkodási igény, amely az életszemlélet és az életmód megváltoztatására irányul, továbbra is a tervezők figyelmének középpontjában áll. Az itt bemutatott tárgyak esetében is egyre gyakoribb a személyre szabhatóság megvalósítása.

A standon ezúttal a kék szín dominál, mint az év színe, de a szintén divatos geometriai minták is megjelennek majd a tapétákok, textileken.

Több magyar designmárka, pl. Plydesign, Shelfie önálló kis standon várja a vásárlókat a MD stand közvetlen szomszédságában, ezzel is növelve a magyar dizájndarabok kínálatát.

SZETTextil –hazai textil-, szőnyegtervező és designer kollektív bemutatkozása

WoodLike – faipari műhely laikusoknak

Ingyenes lakberendezési tanácsadás

Galéria