Dreaming Threads workshop

Révész Eszter textiltervező művész által vezetett workshop

Az érdeklődők a Dreaming Threads textiltervező stúdió mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást. A programra jelentkezők megismerkedhetnek különböző alapanyagokkal és szövési technikákkal. A Révész Eszter textiltervező művész által vezetett workshop-on elkészíthetik saját kézzel szövött faliképüket.

A Dreaming Threads enteriőr textilek tervezésével és készítésével foglalkozik, együttműködésben több hazai és külföldi gyártóval. A gyári kivitelezés mellett a kézi szövött szőnyegek és faliképek is megjelennek a kínálatban a FOLK-A-LOT kollekció keretében, melyben a tervezés fókuszában a tradíció és a kortárs design találkozása áll. A hagyományos motívumok átértelmezése és az innovatív design megoldások lehetővé teszik, hogy a textiljeik beilleszthetőek legyenek a 21. századi belső terekbe. Egyedi, plasztikus szövött anyagai kifejlesztésért Révész Eszter 2018-ban elnyerte a Magyar Formatervezési Díjat. A Dreaming Threads textiljei mesélnek a tradíció tiszteletéről, a design iránti elkötelezettségről, valamint a textiltervezés és készítés iránti szenvedélyről.

A workshop keretein belül az úgynevezett „bogyós” szövési technikával ismerkedhetnek meg a programra jelentkezők, amely a márka szőnyegein és faliképein egyaránt megjelenik. A workshop résztvevői elkészíthetik saját kézzel szövött faliképüket az általuk választott mintával, színnel és pamut alapanyagok felhasználásával.

A részvétel regisztrációhoz és előre átutalt részvételi díjhoz kötött.

Galéria