A Budapest Design Week online kiállítása: Nincs kiszállás!

Online kiállítás

09.30, 10.1. Tartsd körforgásban!, Olvasnivaló, Online program

A Budapest Design Week online, interaktív kiállítása, mely inspiráló és izgalmas hazai designprojekteket mutat be a körkörös gazdaság és a fenntarthatóság témaköréből – fotókkal, videókkal, leírásokkal.

A Nincs kiszállás! design körforgásban egy online kiállítás, mely a körkörös gazdasági modellben rejlő lehetőségeket kutatja: olyan hazai projekteket mutat be, melyek akár nagyipari, közepes méretű vállalkozásként, projektként, vagy kisléptékű kezdeményezésként bizonyították eredményességüket, jó példaként állhatnak a jövőben megvalósuló további projektek vagy együttműködést kereső tervezők, gyártók, partnerek számára.

A Budapest Design Week által szervezett online, interaktív tárlaton nagyléptékű, gyártói egységgel rendelkező vállalkozások, K+F fókuszú vagy urbanisztikai projektek bemutatása mellett designerek és tervezőstúdiók egyéni projektjei, márkái között lehet böngészni. A négy tematikus egységbe rendezett tárlat megmutatja, hogyan lehet bent maradni és miért nem érdemes a körforgásból kiszállni – érdemes végigböngészni a 'kiállított' projekteket!

A kiállítás megtekintéséhez kattintson ide!