Not Quite California Wonder

De-constructing the Myth of Paprika Production

10.10. 11:00 Food Design, Workshop

A paprika gyümölcse értékek hordozója, amelyet mikroszenzoros laboratóriumokban nevelnek. Ezek az üreges bogyók tele vannak mesterséges ízzel, szeretettel, gyűlölettel, mérnökök által tervezett színnel, geometriával és genetikai Boogie-val. A paprika egy egész évben betakarított sárga delírium és sötétvörös fenyegetés.

Csatlakozz a Fuzzy félnapos design thinking workshopjára, ahol a változó élelmiszer divathullámait és a biológiai sokféleség hiányát vitatják meg a paprika gyümölcsének tanulmányozásán keresztül! A projektet az élelmiszertermelés globális bizonytalansága ösztönözte.

A workshop egy kísérleti laboratórium, ahol az érdeklődök a paprika eredettörténetével és a jelen konfliktusaival ismerkedhetnek meg egy szubjektív archiváló folyamat során. Fotogrammetria és spekulációs gyakorlatokon keresztül fognak elkészíteni egy digitális, weboldal alapú archívumot. A workshop angol nyelvű.

A Fuzzy egy nemzetközi multidiszciplináris design praxis, ami Tekla Gedeon és Sebastian Gchanes kollaborációjából jött létre. Munkáik a környezet és a technológia kapcsolatát vizsgálják terek, tárgyak és események tervezésén keresztül.

Találkozzunk a Kisdiófa Közösségi Kertben szombaton!

Galéria