Őszi Prémium Art Fair

Designvásár a B32 Galéria és Kultúrtérben

10.10. 11:00 Kerámia, porcelán, üveg, Formatervezés, Textil, divat, ékszer, Vásárok, díjátadók és más események, Termék- és kollekcióbemutató, Offline program

Kortárs magyar iparművészek vására a B32 GALÉRIA ÉS KULTÚRTÉR egész területén, több mint 40 kiállítóval.


A 2014-ben megújult és kibővült Bartók32 Galériában, immár B32 Galéria és Kultúrtér néven, kortárs színházi, zenei programokkal, képző és iparművészeti kiállításokkal várja a kultúra szerelmeseit. Az iparművészeti kiállításokat kiegészítve eleinte kisebb, tematikus design vásárokat látogathattak az érdeklődőket, melyekből megszületett egy nagyobb művészeti vásár gondolata. A Bartha Ágnes és Király Fanni ékszer-tervezők által szervezett Prémium Art Fair néven ismert rendezvényre rendszeresen a legnevesebb iparművészeket hívják meg kiállítani és árusítani évente három alkalommal, ezúttal a Budapest Design Week programjaként.

A kiállítók közül néhányan: Abaffy Klára, Bráda Judit, Edőcs Márta, Gera Noémi, Gyulai Nati, Kuti Krisztina, Lublóy Zoltán, Csimota Kiadó, ETNOMÁD, Rofusz Kinga, Segesdi Bori, Szegedi Katalin, Smetana Ágnes, Tóth-Vásárhelyi Réka, Trom Kata.

A részvétel ingyenes.

Galéria