Sugarcraft by Eszter Kanyári

Cukorvirágkészítő workshop

10.10, 11. 11:00 Nyitott Stúdiók, Food Design

Kanyári Eszter a cukorvirágkészítésben találta meg, amit mindig is keresett: a kézművesség újító erejét. A Sugarcraft örökzöld tortadíszeinek elkészítési módját online workshop keretein belül tanulhatjuk el tőle. Főszerepben: az ősz.

Miért ne rakhatnánk gombát vagy tűztövist egy tortára? Ezt a kérdést tette fel magának Kanyári Eszter, amikor idén úgy döntött, hogy megalapítja a Sugarcraft by Eszter Kanyári-t. Valósághű cukormassza-virágait alapos növényismerettel a háta mögött, egyenként, kézzel formálja meg, mégpedig részben saját készítésű eszközeivel. Egyedi tortadekorációival nemcsak esküvőkön lehet találkozni, hanem hazai és külföldi magazinokban egyaránt.

Bár Eszter csak nemrég indította el hobbijából kinőtt kézműves vállalkozását, növekvő népszerűségének köszönhetően sorra kapja a megrendeléseket. Ezúttal pedig bepillantást enged abba, hogyan készülnek ehető virágai, melyek a food design újszerű képviselői.

A Budapest Design Week során Eszter magyar és angol nyelvű online workshoppal kedveskedik az érdeklődők számára a Sugarcraft Facebook-oldalán, amely során cukormasszavirág-készítést tanulhatnak el speciális alapanyagok és eszközök nélkül az ősz színeihez igazodva.

Galéria