THERAINCOAT

Online bejelentkezés a műhelyből

10.4. 16:00 Nyitott Stúdiók, Textil, divat, ékszer

Hogyan lehet egy esőkabátot környezettudatos viseletté alakítani? Földi Petra erre kereste a választ, amikor megalapította márkáját, a THERAINCOAT-ot. A Nyitott stúdiók programsorozat részeként üzlettársával, Szabó Dániellel mesélnek a termékfejlesztésről, a brandről – és Batmanről.

A THERAINCOAT története 2012-re nyúlik vissza, amikor Földi Petra az egyetemről kikerülve megalapította saját márkáját. Már első, formatervezési díjjal kitüntetett kollekciójában is arra kereste a választ, hogyan tudja megreformálni az esőkabátokat, amelyek hagyományosan környezetkárosító alapanyagból és alkalmi viseletre készülnek.

Idővel csatlakozott hozzá Szabó Dániel, aki a márka körüli teendőkön dolgozik. Céljuk, hogy lépésről lépésre, megfontolt termékfejlesztéssel egyre környezettudatosabb esőkabátokat hozzanak létre. Éppen ezért nagy elismerésként élték meg, amikor az egyik legnevesebb német innovációs anyaggyártó, a SympaTex leszerződött velük, hogy segítsen a vízálló, szélálló, légáteresztő, mégis ökobarát anyagok felhasználásában és a kényelmes, akár mindennapi viselet kifejlesztésében. A THERAINCOAT esőkabátokat speciális körülmények között tesztelik az anyaggyártó laboratóriumában.

A páros online bejelentkezéssel készül a brand Instagram-oldalán, melynek során a vízhatlan technológiáról és környezettudatosságról beszélnek a márka vonatkozásában, és talán még azt is elárulják, hogyan kötődnek a Gotham c. sorozathoz.

Galéria