Minden fogyasztással nyomot hagyunk a Földön. A Kultúrgorilla az első budapesti design menedzsment műhely, amely a társadalmi, ökológiai és gazdasági fenntarthatóság jegyében működik. Projektjeikkel olyan tudatosabb, fenntarthatóbb életstratégiákat, rendszereket népszerűsítenek, amelyek egyúttal élményt visznek a városi ember hétköznapjaiba.

Találkozz velük élőben és online a Budapest Design Week Nyitott Stúdiók keretében, és tudd meg, hogy mi fán terem a design menedzsment!

Program

Október 14. 17:00-18:30 – online: Facebook Live - bejelentkezés a Manage [it] Yourself kerekasztal-beszélgetésről, ahol arra keresik a választ, mit jelent a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 10 éve indult Design- és Művészetmenedzsment szakja, ahol a Kultúrgorilla tagjai az első évfolyam végzősei között voltak, és merre tart a design menedzsment ma.

Október 15. 17:00-18:30 – személyesen: Ismerd meg a Kultúrgorilla tevékenységét, és találkozz személyesen az alapítókkal a Zipernowsky Stúdióban! Kapcsolódó esemény: Szeretem a ruhám kirakat-kiállítás fenntartható divattervezők termékeiből.

Október 16. 17:00-18:30 – online: Jól jönne egy kis tanácsadás két profi design menedzsertől? Foglalj időpontot náluk és ingyenes rapid randin segítenek a design márkád vagy szolgáltatásod fejlesztésében!

Időpontfoglalás itt.