Design az üzletben 1.0: ingyenes, online képzés kkv-k számára

2021. 01. 04. 14:51 Hírek

A COVID19 járvány a vállalkozásokat rákényszeríti, hogy újragondolják és átszervezzék az eddig bevált munkamódszereiket, folyamataikat. A változás a legtöbb szektorban nem elkerülhető folyamat, legyen szó a vállalkozások kommunikációjáról, digitalizációjáról, vagy a KKV-k által nyújtott termékek és szolgáltatások minőségéről.

Napjainkban a design, a design-gondolkodás (design thinking) és a kreatív innováció hatékony eszközöket biztosít a problémák megoldásához, a vállalkozások megújulásához, a termékek és szolgáltatások sikeresebbé tételére, felhasználóbarát megoldások és felhasználói élmények kialakítására és a digitális technológiák testre szabására. Alkalmazásuk jelentős hozzáadott értéket és versenyelőnyt jelent a KKV-k számára a lokális és globális, online és offline piaci térben.

A MOME öt hetes alapozó képzése a mikro-, kis- és középvállalkozások számára ad támogatást megújulásukhoz és versenyképességük megőrzéséhez. Online tanfolyamunk esettanulmányok bemutatásával és gyakorlati segédletekkel ösztönzi a vállalkozókat a design alapú üzletfejlesztésre. Az összesen 15 órányi, rugalmasan beosztható tudásanyag bárhonnan, bármikor elérhető. A MOME oktatói által vezetett, egymásra épülő tematikus blokkok elvégzését követően a résztvevők átfogó képet kapnak a design hozzáadott értékéről és a felhasználó-központú vállalkozásfejlesztésről.

További információ itt található!

Galéria