Jelentkezz designmárkáddal a párizsi Maison&Objet szakvásárra!

2021. 11. 18. 11:52 Hírek

A Magyar Divat & Design Ügynökség 2021. november 21. éjfélig várja hazai designmárkák jelentkezését a párizsi Maison&Objet szakvásáron való részvételre

A Magyar Divat & Design Ügynökség a sikeres szeptemberi Maison&Objet szakvásárt követően ismét bemutatkozási lehetőséget kínál a nemzetközi piacra lépés előtt álló designmárkáknak. Az ügynökség 2021. november 21. éjfélig várja a hazai designerek jelentkezését Európa harmadik legnagyobb lakberendezési vásárára, amely 2022. január 20-24. között, Párizsban kerül megrendezésre.

A Magyar Divat & Design Ügynökség egyik fő célkitűzése a divat- és designipari termékek exportnövelésének előmozdítása, a magyar tervezők külföldi piacra lépésének elősegítése, többek között azáltal, hogy nemzetközi kereskedelmi kiállításokon és designvásárokon biztosítja megjelenésüket.

Az évente kétszer megrendezett Maison&Objet szakvásáron több ezer kiállító és közel százezer látogató előtt mutatkozhatnak be a kiválasztott designerek munkái. A nemzetközi kiállítók között találunk független tervezőket, befutott, nagy múltú cégeket és gyárakat, valamint olyan nemzeti standokat is, ahol egységes szervezésben, közös helyszínen, válogatottan jelennek meg az ország tervezői, képet adva annak kortárs tárgykultúrájáról. A résztvevők ráadásul olyan értékes kapcsolatokkal gazdagodnak a rendezvénynek köszönhetően, amelyekre a későbbiekben is építkezhetnek. A felhívás azokat a hazai stabilitással rendelkező, piacérett designmárkákat célozza, amelyek külföldi terjeszkedésben gondolkodnak és készen állnak arra, hogy a külföldi nagyközönség előtt is bemutatkozhassanak. A szakmai zsűri által kiválasztott designerek életében mérföldkő lehet a kiállításon való részvétel a nemzetközi piacra lépésük tekintetében és külföldi eladásaik növelésében. Az MDDÜ egyéni vállalkozóként vagy gazdasági társaságként bejegyzett formatervezők, designerek és designstúdiók jelentkezését várja. Fontos kritérium, hogy kizárólag szériaérett termékkel lehet jelentkezni, továbbá magasabb számú megrendelés befogadására is képes gyártói kapacitás megléte szükséges.

A jelentkezés benyújtásának határideje: 2021. november 21. éjfél.
A jelentkezési feltételek és további információk itt találhatók.