JELENTKEZZ!

2021. 06. 12. 12:11 Hírek

2021-ben 18. alkalommal, október 8-17. között kerül megrendezésre a Budapest Design Week – már lehet jelentkezni saját programmal!

Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan a Budapest Design Week projektstábja idén is meghirdeti a lehetőséget a programsorozathoz való kapcsolódásra, melynek központi témája a New Standards. A Budapest Design Week 2021 középpontjában a világjárvány utáni ’new normal’, azaz ’szép új világ’ áll, melynek formálásában döntő szerepet kapnak a designerek, és melynek tekintetében még nagyobb szükségünk van a közös fellépésre és az összefogásra, mint korábban bármikor.

A jelentkezők közül a Magyar Formatervezési Tanács tagjaiból álló szakmai grémium választja ki a részvételre jogosultakat, az elbírálási eredményről a Szervező e-mailben értesíti a jelentkezőket. A zsűri az újszerűség, az exkluzivitás, az egyediség, a kreativitás, relevancia és szakmai minőség szempontjait figyelembe véve választja ki azokat a jelentkezőket, akiknek programja 2021-ben a Budapest Design Week hivatalos programjában szerepelhet. Szervező a zsűrizés során kiemelten előnyben részesíti a kifejezetten online formátumokra (pl. élő bejelentkezés, webinar) kifejlesztett programokat. Fontos feltétel, hogy a csatlakozni kívánó programnak a Budapest Design Week időtartama alatt kell megvalósulnia.

A szervezők számára kiemelt fontossággal bír a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása. Tekintettel a koronavírus-járványra, a védnök és a szervező a 2021-es évben a részvételhez kapcsolódó díj megfizetésétől eltekintenek, ezáltal is hozzájárulva a hazai designvállalkozások bemutatkozásának elősegítéséhez, valamint a kreatívipar illetve gazdaság élénkítéséhez.

A jelentkezéseket „Budapest Design Week jelentkezés” tárgyú e-mailben 2021. június 30-ig várjuk a designhet@designhet.hu címre, a tervezett program vázlatos leírásával.

Töltse le részletes felhívásunkat itt!