Pályázat designmárkák számára a Maison&Objet szakvásáron való megjelenésre

2021. 05. 18. 11:34 Hírek

A pályázatot a Magyar Divat & Design Ügynökség írta ki, a jelentkezési határidő május 23.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a 2020-as év eleji sikeres megjelenést követően ismét szereplési lehetőséget kínál a nemzetközi piacra lépés előtt álló designmárkák számára a 2021. szeptember 9 - 13. között megvalósuló Maison&Objet lakberendezési szakvásáron Párizsban, a design fővárosában. A felhívás azokat a hazai stabilitással rendelkező, piacérett designmárkákat célozza, amelyek külföldi terjeszkedésben gondolkodnak és készen állnak arra, hogy a külföldi nagyközönség előtt is bemutatkozhassanak. A szakmai zsűri által kiválasztott designerek mérföldkövet érhetnek el a nemzetközi piacra lépésük tekintetében és külföldi eladásaik növelésében.

A magyar designmárkák párizsi megjelenése – amennyiben a vírushelyzet is engedi - az MDDÜ egységes ernyőmárkája alatt valósul meg más külföldi szereplésekhez hasonlóan. A Budapest Select márka fő célja, hogy a tehetséges hazai tervezők egyéni márkajegyeiket megtartva, de egységes kommunikáció által nagyobb figyelemben részesüljenek a nemzetközi megjelenések során.

A korábbi évek látogatottsági adatai szerint a kiállítás idén is rengeteg érdeklődőt fog vonzani és bár az esemény célközönsége kifejezetten szakmai, számtalan viszonteladó, gyártó és forgalmazó is részt vesz rajta, valamint a kiállítás népszerű a design iránt érdeklődő nagyközönség körében is. A Maison & Objet-en való részvétellel az MDDÜ lehetőséget biztosít a tervezőknek, hogy megismertethessék országunk hagyományait és kultúráját a látogatókkal, akik a világ minden tájáról érkeznek az eseményre. A kiállítással óriási előnyre tehetnek szert a magyar márkák hazai és régiós szinten egyaránt.

A Magyar Divat & Design Ügynökség egyéni vállalkozóként, vagy gazdasági társaságként bejegyzett formatervezők, designerek és designstúdiók jelentkezését várja a pályázatra.

A rendezvényen való megjelenést az aktuális hivatalos információk szerint alakítja az Ügynökség, a szervezők a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják.

(Képünkön a 2020-as kiállítási stand látható.)

A pályázat benyújtási határideje: 2021. 05. 23. éjfél

A Maison & Objet szakvásáron való megjelenésre vonatkozó pályázati kiírás és mellékletek az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:

Pályázati adatlap

Mellékletek

Adatkezelési tájékoztató