A Magyar Divat & Design Ügynökség 2021-ben ismét megrendezi a tavaly kiemelkedő sikerrel megvalósított, több nemzetközi díjat is elnyert 360 Design Budapest kiállítást, amely idén új koncepcióval, kibővült programokkal, erősebb regionális fókusszal hívja fel a figyelmet a minket körülvevő design különlegességére és szerepére.

A tárlat kiemelten kezeli a fenntartható megoldásokat és az innovációban rejlő lehetőségeket, illetve még egyedülállóbb módon mutatja be a design különlegességét, sokszínűségét, elérhetőségét és átható szerepét világunkban és mindennapjainkban.

A 360 Design Budapest egy igazán kortárs kiállítással, számos hazai és nemzetközi szakember részvételével zajló kerekasztal-beszélgetéssel, előadásokkal, valamint iparági újdonságokkal várja a design iránt érdeklődő látogatókat és a szakmai közönséget. Az idei eseményen a kiváló hazai alkotók mellett a V4-es országok különleges tehetségei is bemutatkoznak.

A kiállításon a látogatók három alkotói kategóriában tekinthetik meg a termékeket: az innovatív designvállalkozások, a feltörekvő pályakezdők és a regionális formatervezők egyaránt lehetőséget kapnak különleges alkotásaik bemutatására.

Exkluzív információ, hogy a 2020-as esemény számos szakmai versenyen kapott már elismerést, többek között a Red Dot Design Awardon is díjazásban részesült.

Virtuális sétára ezen a linken van lehetőség.

Galéria