A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem legújabb együttműködése egy egyedülálló regionális anyagkönyvtár, ami nemzetközi adatbázis formájában gyűjti egybe a legfrissebb és leginnovatívabb anyagokat a világ minden tájáról.

Tudj meg többet a lenyűgöző gyűjteményről a „Budapest Design Material Library – egy kis innováció” design DIALOG kerekasztal-beszélgetésen, ahol az előadók bemutatják az izgalmas együttműködés részleteit.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködésben hozta létre a Budapest Design Material Library-t, egy, a régióban teljesen egyedülálló anyagkönyvtárat. A folyamatosan bővülő gyűjtemény, valamint a helyszínen elérhető online adatbázis több nyelven biztosít lehetőséget a hazai és akár nemzetközi iparági szereplők számára a legkülönbözőbb anyagminták, valamint azok innovatív felhasználási lehetőségeinek megismerésére.

A kerekasztal résztvevői:

- Barcza Dániel DLA habil. – Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Stratégiai és Kutatási Rektorhelyettes

- Laufer Ferenc–Alapító, tervező, Flying Objects Kétszeres Red Dot és egyszeres iF Design díjas formatervező

- Papp Dávid, CEO FabLab Budapest

- Vági Oszkár – Roomba Belsőépítész Studió vezetője

- Moderátor: Kocsis M. Brigitta – újságíró, műsorvezető

Az esemény ingyenes, azonban a részvétel a limitált férőhelyek miatt regisztrációköteles, melyet ezen a linken lehet megtenni.

A helyszín kapacitása max. 50 fő.

Az eseményen résztvevők kötelesek betartani a mindenkor hatályos járványügyi jogszabályokat.

Galéria