A 360 Design Budapest keretében megvalósuló design DIALOG programsorozat elsődleges célja, hogy designipar és a szakma iránt érdeklődők számára olyan fórumot biztosítson, ahol a design szakterülethez kapcsolódóan naprakész, eddig nem tárgyalt témakörökben vagy rendhagyó megközelítésben juthatnak információhoz

A második design DIALOG témája már átlép a határokon és több kérdéskört is vizsgál: Valóban egzotikusnak számít-e a kelet-európai design? Mitől egyedi a régiós formatervezés és mi újat tudnak mutatni az egykori Vasfüggönyön túli országok design márkái a nagyvilágnak?

Látogass el te is angol nyelvű „Visegrad 4 the future of design” című design DIALOG kerekasztal-beszélgetésünkre és légy részese a közép-európai design jövőjéről folytatott eszmecserének. Eseményünkön a V4-es országok képviselői legfőképp arra keresik a választ, hogy milyen tendenciákról beszélhetünk a design tekintetében szlovák, cseh, magyar és lengyel földön – különböznek-e ezek egymástól vagy igenis létezik közös nevező a V4-es országok design stratégiájában?

A kerekasztal résztvevői:

  • Eva Slunečková – Head of ELLE Decoration Czech Republic, szabadúszó design újságíró
  • Michala Lipková , ArtD – termék tervező, kutató, Pozsonyi Szlovák Műszaki Egyetem professzora
  • Keresztury Árpád – Hungarian Fashion & Design Agency, Design Igazgató
  • Mateusz Kunkiewicz – LuCreate Design, építész, belsőépítész, vezető
  • moderátor: Bonta Gáspár – építész, designer, 360 programigazgató

Az esemény ingyenes, azonban a részvétel a limitált férőhelyek miatt regisztrációköteles, melyet az ezen a linken lehet megtenni: https://360dbp.com/regisztracio/?lang=hu. A helyszín kapacitása max. 50 fő.

Az esemény alatt angol-magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Az eseményen résztvevők kötelesek betartani a mindenkor hatályos járványügyi jogszabályokat.

Kérjük az érdeklődőket, hogy a 360 Design Budapest esemény regisztrációjánál jelentkezzenek az esemény kezdése előtt fél órával. Az esemény az ART MARKET Inside Art auditóriumában kerül megrendezésre. A design DIALOG kerekasztalbeszélgetésre történő regisztráció nem jogosít fel az ART MARKET kiállításra való belépésre. Erre az eseményre, érdeklődés esetén, a helyszínen, az ART MARKET jegypénztárában lesz lehetőség belépőt váltani.

Galéria