A MONO-NUBU Projekt az olimpiai formaruha tervezési pályázat megnyeréséhez kapcsolódóan tavasszal fotópályázatot írt ki "Egy olimpikon mindennapjai, avagy út az ötkarikáig” címmel fiatal pályakezdő, vagy még tanuló fotósok részére.

A pályázat célja az volt, hogy a pályázó szemüvegén keresztül bemutatásra kerüljön az általa választott olimpikon életének egy szelete onnantól kezdve, hogy a NUBU által tervezett formaruhát átveszi és magára ölti egészen az Olimpián való részvételig. A fotópályázat 500.000,- Ft összdíjazású.

A pályázat lezárásaként kerül megrendezésre a Budapest Design Week-hez kapcsolódva a MONO art & design galériában a pályázat nyertesének és az arra érdemes pályázóknak a munkáit bemutató csoportos fotókiállítás, amely keretében továbbá hazai kortárs festőművészek sport inspirálta festményei is kiállításra kerülnek. A fotópályázat fődíja ünnepélyes keretek között a 2021. október 8-án 18:00 órakor tartandó kiállítás megnyitón kerül átadásra a nyertes részére.

A kiállítás ideje alatt a galériában karöltve a NUBU által tervezett szurkolói kollekció darabjaival szintén megtekinthetőek lesznek a márka által tervezett tokiói olimpiai formaruhák is.

Mind a NUBU Team kollekció, mind a kiállított festőművészek munkái, illetve fotósok pályamunkái limitált számban megvásárolhatóak.

A kiállítás egész hónapban nyitva áll a látogatók előtt.

Galéria