A Paulay Ede utcának búcsút intve új helyen nyílik meg a Tipton Eyeworks showroomja. Ennek apropóján tart előadást a márka alapítója, Zack Tipton a Tipton történetéről, a szemüvegkészírésről, a fenntarthatóság fontosságáról és az új showroomról, melyet az előadásra regisztrálók az elsők között tekinthetik meg.

A Tipton Eyeworks szemüvegei a Tipton saját pécsi gyárában és budapesti műhelyében készülnek és ma már több mint 500 optikában vásárolhatók meg világszerte. Világsztárok viselik, mint Elton John, Richard Branson, Robbie Williams, Shawn Mendes, Antonio Banderas vagy Parov Stelar. Hazai sztárok kedvenc márkája is. Ákos, Presser Gábor, Zságer Balázs, Till Attila, Hajós András, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Gryllus Dorka és még számtalan hazai ismert arc hord Tipton szemüveget.

A Tipton Eyeworks új showroomja új fejezetet nyit a Tipton történetében. Az országban nincs még egy olyan látásvizsgálati géppark, mint itt; az egyedileg kifejlesztett módszereiket és prémium szolgáltatásaikat a ZEISS legpontosabb gépparkjával párosították. A Tiptont a kezdetek óta áthatja az úrjahasznositás, ezt a látásmódot követték az új showroom kialakításakor is.

Várnak a Tipton Eyeworks Élményműhelyben október 15-én 16 órakor.

Galéria