A Bomo Art missziója, hogy közelebb hozza a képzőművészetet a papíráruval és a könyvekkel. Boldizsár Károly vállalkozása pionír ezen a területen, nem véletlenül keresik boltját hazai és külföldi vásárlók egyaránt.

Az aprócska Régi Posta utcai üzlet az elmúlt 20 év során kinőtte magát, és mára a Várkert Bazárban és a Síp utcában is fogadja az egyedi papírárura fogékony érdeklődőket. A Bomo Art exkluzív kézműves papírtermékei megjelenésében Hollósi Éva képzőművész működik közre, hogy a letisztult, Bauhaus stílusú füzetektől az „ördögi” kártyapaklikon át egészen az ornamentális falinaptárig a papíráruk széles palettáját kínálhassák.

Az ötlet, akármilyen meglepő, egy olaszországi utazáson fogant. Az eredetileg nyomdász tulajdonos, Boldizsár Károly Velencében szívta magába a város designtermékeire jellemző vintage, ódon stílust.

A termékek között a szemfülesebbek Budapest egy-egy ikonikus utcaképét és épületét is megfigyelhetik. A lapokon és borítókon többek között a Gresham-palota, az Opera és a Várkert Bazár is felbukkan, így hát a vásárlók nemcsak a magyar craft design, hanem a főváros egy apró szeletét is magukkal viheti.

Galéria