A Buborék, ahogy a neve is utal rá, hazai és külföldi designtárgyak színes palettájával büszkélkedhet. Legyen szó ötletes játékról vagy kézműves szuvenírről, az üzlet kínálatában senki nem fog csalódni.

A Buborék története egészen 2004-re nyúlik vissza, amikor is Nagy Andrea úgy döntött, saját üzletet nyit a Széna térhez közel. Akkor még főleg saját kézműves tárgyainak szeretett volna helyszínt biztosítani, de érdeklődése hamar átfordult a hazai designtermékek lenyűgöző univerzuma felé.

A Buborék azóta Budapest szívébe, a Kecskeméti utcába költözött, de 2018 óta már Tihanyban is megtalálni a Balatoni levegővel való együttműdösének hála. A társulásnak egy újszerű, Balatonhoz kötődő designbolt elindítása volt a célja, és az üzlet szerencsére nemcsak nyáron, hanem a tavaszi és őszi hónapban hétvégente is várja a látogatókat.

A Buborék boltokat az különbözteti meg más hazai designer shopoktól, hogy a felhozatal folyamatosan bővül, állandó mozgásban van, és Andi is különösen nagy hangsúlyt fektet az alkotások kiválogatására. Így csak a legegyedibb termékekkel találkozhat, aki betér a pezsgő üzletek egyikébe.


Galéria