Művészi megközelítés, mérnöki attitűd, szakértelem és személyes kapcsolat: ez a négy alappillére a Hannabinak, melyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egyik legsokszínűbb bútorkészítő brand hazánkban.

Nem sok olyan márkát lehetne felsorolni, mely egyedi elképzelések szerint készít bútorokat. Márpedig Rácz Anikó brandje, a Hannabi a vásárló igényeit követi le, amikor a magas, igényes megformáláson dolgozik. Az alapító az interaktív tervezésben hisz, így hát a végfelhasználók nemcsak passzívan, hanem saját ötleteikkel is részt vehetnek álmaik bútorának körvonalazásában. Ennek köszönhetően a Hannabi már-már szabászatként is jellemezhető: úgy készül egy bútor, ahogy egy szabó szabja méretre az öltönyt.

Ám a kanapék és fotelek megtervezésekor nemcsak a megrendelői vágyak, hanem a letisztult, trendi esztétika is szerepet játszik, mely az időtállóságra törekszik. Ugyanakkor fontos szempont a modularitás is, mely a Hannabi-bútorok különleges karakterjegyét kölcsönzi. A párnák egyedi rendelésre háttámlaként is használhatók, a kartámaszok és lábtartók pillanatok alatt áthelyezhetők egyik helyről a másikra.

Ennek köszönhető, hogy egyetlen Hannabi-termék sem ugyanolyan, egy mégis közös mindben: a sokoldalú minőség. Aki szeretne megismerkedni a tervezőbrigáddal vagy szívesen megtekintene néhány alapdarabot, a Május 1. Ruhagyár épületében érheti tetten Anikóékat.

Galéria