Manapság szinte úton-útfélen design workshopba botlani – mi ennek persze örülünk. Arról viszont már minden bizonnyal jóval kevesebben értesültek, hogy a Mittersisters az első olyan hazai brand, amely már megalapítása óta bőrműves workshopokat tart. A több éves fejlesztés eredménye egy exkluzív szolgáltatás, ahonnan mindenki egy saját tervezésű táskával távozhat, amiből garantáltan az az egy van a világon.

A Mittersisters design élményszolgáltatás márkaként hivatkozik magára. Kevés találóbb kifejezést mondhatnánk a vállalkozásra, amely bőrtáskakészítő workshopokat tart a kreatív időtöltésre vágyóknak és a divat szerelmeseinek.

A brand a slow fashion és a környezettudatosság elkötelezettje, és hitvallása, hogy bárki designerré válhat egy napra. A terveket a Mittersisters egyik alapítója, Mitter Anna Róza készíti, aki időről időre új, bárki által elkészíthető táskákkal és kisebb bőrkiegészítőkkel rukkol elő.

A kreatív munkához persze segítség is jár, az alkotás folyamatát profi szakemberek támogatják, így a Mittersistersnél nincsen ügyetlen résztvevő, a kész táska pedig akkor is bolti minőségű lesz, ha a készítője kétbalkezesnek hitte magát előtte. Az egyetlen problémát a több tucat díszítőtechnológia és a közel 100 színes bőr jelentheti, hiszen a lehetőségek sora végtelen.

Galéria