A kevesebb több – szól a mondás és egyben a NON+ mottója, amit a brand a kezdetek óta szem előtt tart. A letisztult, minimál formavilág és anyagválasztás pontosan azt ünnepli, amit egy ruhamárkának kell: a kollekciók viselőit.

Korunk kaotikus ruhaválasztékában üde foltként ragyognak fel a NON+ puritán kreációi. A több mint tíz éves brand designere, Kiss Sarolta már a kezdetekkor olyan célközönséget képzelt el, amelyiknek fontos, hogy a mindennapok során ne csak elegáns és lezser legyen egyszerre, hanem a határtalan kényelmet is megtapasztalhassa. A márka termékei a letisztult szín- és formavilágnak hála maradéktalanul kihangsúlyozzák a vásárlók személyiségét.

A precízen megtervezett szabásvonalak mellett a természetes pamut is a komfortérzetért felel, hiszen ugyanannyira nyújt sportos benyomást, mint elegánst vagy épp extravagánst. A strapabíró anyagválasztásnak és a szimpla vonalvezetésnek köszönhetően nem fog az idő a NON+ ruhadarabokon, így hosszú éveken át elkísérik viselőjüket.

A márka töretlen fennállása óta több tehetséges alkotóval is kollaborációra lépett, hogy ne csak a NON+, hanem a fiatal tehetségek hírét is öregbítse. Az így megszülető kollekciók különlegessége, hogy egyszerűségükből kifolyólag hibátlanul kombinálhatók egymással és más tervezői darabokkal.

A brand amellett, hogy minden termékét egy budapesti varrodában készíti, a környezettudatosságot is szem előtt tartja: szabászati anyagmaradékaikból sálak, sapkák, játékok készülnek.

A NON+ showroomja festői környezetben, a budai hegyek lábánál található a MOM park közelében.

A Budapest Design Map a fővárosi designélet legátfogóbb kalauza. A praktikus térkép segítségével a város mintegy 150 legizgalmasabb designhelyszíne kereshető fel, segítségével a budapestiek és a városba látogatók könnyedén választhatják ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelő úticélokat, vagy akár egy változatos túrát is megszervezhetnek a design jegyében. A térkép csak online változatban érhető el. A feltüntetett pontok között elsősorban magyar designerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi designbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek számot tarthatnak a hazai designrajongók kíváncsiságára.

Galéria