A Csengery utcai stúdió Abonyi Alma főhadiszállása, ahol műgyantatermékeit készíti. A vendégek nemcsak közös alkotáson vehetnek részt a vezetésével, hanem tippeket is kaphatnak tőle a sikeres vállalkozás elindításához.

Alma tele van meglepetésekkel. Ez már végzős gimnazistaként kiderült róla, amikor az érettségi előtt fél évvel magántanuló lett, hogy a kémia szak helyett felvételt nyerhessen a Képzőművészeti Egyetemre. Eltökéltsége meghozta gyümölcsét: elsőre felvették szobrász szakra.

Alma a kezdeti bizonytalanságok után hamar rájött, milyen anyaggal szeretne foglalkozni a jövőben. Egy hirtelen ötlettől vezérelve szörfdeszkát akart készíteni, és az összetevők után kutatva talált rá az azóta védjegyévé vált műgyantára, amelynek hála nemcsak alkotói tevékenységében, hanem a vegyészet iránti vonzalmában is ki tudott teljesedni.

2013-ban indult vállalkozása több megújuláson is keresztül ment az elmúlt évek során, és az ikonikus Alma Abonyi táskák műhelye mára műgyanta stúdióvá és showroommá érett, ahol törzshelyükre találhatnak a kísérletezésre és kézműveskedésre vágyók, valamint egyedi ékszerek és lakberendezési tárgyak vásárolhatók meg.

Időpont-egyeztetés: +36 70 392 6159

Galéria