Budapest egykori városfalához közel, a Veres Pálné utcában található a WonderLAB concept közösségi tér. A fiatal alkotók munkáit bemutató üzletben többek között táska, ruha, cipő, ékszer sőt, még kutyafelszerelés is megvásárolható.

A WonderLAB névhez nemcsak egy felkapott designer bolt, hanem egy, itthon elsőként alkalmazott koncepció is kötődik: a tervezők tagsági díjért cserébe üzlethelyiséget, illetve marketing szolgáltatást és tanácsadást kapnak. Az alapítók, Marillai Éva és Ildikó testvérpár együtt dolgozta ki az ötletet, majd vágott neki a közös vállalkozásnak, mely azóta az egyik legnevesebb hazai designer store-rá nőtte ki magát.

A termékek között olyan, befutott brandek, mint a Dyan, a Sixfeet és a Nebouxii Socks is fellelhetők, de a WonderLABben feltörekvő márkák darabjai is helyet kapnak, így hát a helyszín inkubátorházként is szolgál. Emellett Éva saját márkája, az INQ számára is befogadóhelyet biztosít.

A WonderLAB concept mottója, hogy „együtt könnyebb”. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy immár 8 éve Budapest egyik legismertebb és -elismertebb designer store-ja, és mindezt közös, kitartó munkával sikerült elérni.

Fotók: Talabér Géza

Galéria