Mi alakítja az ételekről való gondolkodásunkat? Életünknek fontos részét képezi az étkezés, az ételek, azok készítése, fogyasztása és egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, mi és hogyan kerül a tányérunkra.

A résztvevők első kézből hallhatják, mik a beszélgetőpartnerek tapasztalatai, hogyan látják szakmai szemptonból az egyre bővülő gasztronómiai trendeket, ők hogyan alakítják kínálatukat és milyen egyedi megoldásokkal kell alkalmazkodniuk az elvárásokhoz.

Aki kérdez:

Kis Tünde újságíró

Aki válaszol:

Kántor Éva, csokimester, Heaven Chocolate and More
Miseta Zoltán, étteremtulajdonos, Blöff Bisztró

A rendezvényre a SACHE – Smart Accelerators of Cultural Heritage Entrepreneurship című Interreg Europe projekt kerül sor.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2021. október 11.

Galéria