A Goldberger Design District koncepció első kollektív megmozdulására várnak mindenkit szeretettel a volt Goldberger Textilgyár udvarára 2021. október 13-án, szerdán.

A Goldberger Design District hamisítatlan indusztriális hangulatával, kulturális programjaival és a Goldberger-kollektíva részvételével egy olyan új együttműködés alapjait rakja le, mely előremutató, kreatív és ösztönző színfoltja kíván lenni Óbuda városi szövetének.

PROGRAM

18:00 – INTRO | VASKOPPANTÓ – Dani, Domi, Grefi, Mizsi és a közönség – a Budapest Kortárstánc Főiskola ajándéka
18:30 – INSTRUMENTS | Óbudai Danubia Zenekar
18:45 – HELLO
19:00 – KASSÁKxKASSÁK | Prieger Zsolt & Törőcsik Franciska
20:00 – MUSIC&TALK | Infragandhi

Az este folyamán a Godot Kortárs Művészeti Intézet ART FAIR kiállítása és vására is megtekinthető. Az est irodalmi, valamint a zenei és táncművészeti programjait a Budapest Kortárstánc Főiskolának, az Óbudai Danubia Zenekarnak, Prieger Zsoltnak és Törőcsik Franciskának köszönhetjük.

A helyszínt a Goldberger-kollektíva tagja, a Manooi biztosítja.

Együttműködő partner: DIGIC

A DIGIC egy közel 20 éves múltra visszatekintő magyar animációs stúdió, mely évek óta a 3D animációs és filmes VFX világ élvonalában tevékenykedik. A cég olyan video game franchise-ok bemutató- és átkötő filmjeit készítette, mint a League of Legends, Assassin’s Creed vagy a Final Fantasy. 2019-ben a Netflix számára készült The Secret War című rövidfilmje -mely a Love, Death and Robots animációs antológia részeként jelent meg-, nagy sikert aratott az animációs filmipar berkeiben.

www.digicpictures.com

Galéria