Csókási Edit fotós és Kanyári Eszter cukorvirág-készítő idén ősszel első alkalommal hirdeti meg közös foglalkozását, amely kézműves workshop és portréfotózás egyben. A résztvevők (az őszi időszakhoz igazodva) hangulatos tortadekorációt készíthetnek a 60 perces mini workshop keretében (színes, ehető levelekből és bogyókból álló koszorú), részletes instrukciókkal és útmutatással.

Az alkotófolyamat során professzionális fotók készülnek a műveletekről (igény esetén smink, csinos kötény, kiegészítők stylingolásával is), valamint a kész tortáról/tortával portrék is kérhetők. A szervezők igazi őszi, hangulatos eseményt terveznek, amely kifejezetten gyerekbarát – Edit rutinja még egy izgága kisgyerek esetében is biztosítja a tökéletes kreatív fotók elkészültét. A lényeg az „édes alkotás” élménye és a kreatív folyamat megörökítése.

A program ára tartalmazza:

– őszi desszert az Édességlabor cukrászdától,

– cukorvirág-dekoráció elkészítéséhez szükséges minden eszköz és alapanyag, valamint instrukciók, helyszíni segítség,

– 10 db (választott) kidolgozott fotó,

– kávé, tea, jó hangulat.

A szervezők rövid bemutatása: Kanyári Eszter egyedi, ehető cukorvirágok készítésével foglalkozik ’Sugarcraft by Eszter Kanyári’ márkanéven, amelyeket nemcsak tortadíszként, hanem lakásdekorációs célokra is ajánl. Az elmúlt hónapokban több felkérést is kapott a különleges virágok elkészítési módjának megosztására, ezért Eszter a járvány idején fotókkal illusztrált leírásokat állított össze (a személyes workshopok helyett és a technikailag kötött online kurzusok kiváltására), amelyekhez a képeket Csókási Edit készítette. Közös munkáik már több magyar és külföldi magazinban, portálon is megjelentek, többek között az American Cake Decorating kiadványban, ahová Eszter rendszeresen készít anyagokat. Csókási Edit eleinte gasztroblogot írt és ételfotókat készített, jelenleg pedig családi és gyerekfotósként különböző generációk különleges pillanatait örökíti meg. Saját stúdiója jól felszerelt és többféle stílusban is be van rendezve, és folyamatosan megújulva várja vendégeit.

Galéria