A budai oldal igazi ékszerdoboza a Lucky Shepherd Designer Store, ahol többek között ruhákat, kortárs ékszereket és bőr kiegészítőket találunk, és ahol a tervezők garantálják a minőséget, az eleganciát és a stílusos megjelenést.

Juhász Dóra és Szerencsés Gabo korábban a Jurányi utcában vitt közösen showroomot, majd a hosszútávú együttműködés jegyében úgy döntöttek, új helyre költöznek. Így nyitották meg a Fő utcában található utcafrontos üzletet 2015-ben. A Lucky Shepherd Designer Store kezdetben csak néhány márkával indult, mára azonban számos divat- és ékszertervezőnek ad otthont, ahol minőségi alapanyagokból készült, egyedi tervezésű és időtálló darabokat kínálnak: a hétköznapi elegáns viselettől kezdve az alkalmi öltözékekig, valamint bőrből készült kiegészítőket és különleges, egyedi ékszereket. Személyre szabott kiszolgálással várnak mindenkit.

fotók: Lucky Shepherd Designer Store

A Budapest Design Map a fővárosi designélet legátfogóbb kalauza, melyet 2013 óta minden évben összeállít a Budapest Design Week stáb. A praktikus térkép segítségével a város mintegy 150 legizgalmasabb designhelyszíne kereshető fel, segítségével a budapestiek és a városba látogatók könnyedén választhatják ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelő úticélokat, vagy akár egy változatos túrát is megszervezhetnek a design jegyében. A feltüntetett pontok között elsősorban magyar designerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi designbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek számot tarthatnak a hazai designrajongók kíváncsiságára. Tekintettel arra, hogy a Budapest Design Week 2020 eseménysorozat idei fő témája a fenntarthatóság, a térkép az idei évben első alkalommal nem kerül nyomtatott formában forgalomba, és csak online változatban érhető el.

Galéria