A MAACRAFT idén tölti be kilencedik életévét. Ez alatt az idő alatt rengeteg kollekció és kollaboráció valósult meg, melyek egyes termékeit, prototípusait a mai napig megőrizték a tervezők. Az idei Budapest Design Week alkalmából viszont úgy döntöttek, megosztják a nagyközönséggel ezt a gyűjteményt, melynek darabjai kedvezményesen megvásárolhatók a pop-up eseményen.

Az érdeklődők személyesen találkozhatnak a MAACRAFT mögött álló emberekkel is, akiktől kérdezni is lehet, illetve akár egyedi rendelés leadására is lehetőség nyílik. A MAACRAFT egy design- és egyben szociális vállalkozás, amely 2012-ben jött létre a Miskolci Autista Alapítvány alkotóműhelyeként. Magas minőségű tárgyakat és delikátesztermékeket készít, miközben értelmi fogyatékossággal élő felnőttek ismerhetik meg a munka világát, örömét. Emellett a kertgondozás, a kézműves technikák elsajátítása segít abban, hogy a kognitív és manuális képességeiket fejlesszék, valamint vizuális kultúrára reflektáló ismereteket sajátíthatnak el a munkaterápiás foglalkozások keretében.

A termékeket designerek tervezik, konduktorokkal és szakemberekkel pedig gyárthatóvá fejlesztik őket. Minden megvásárolt MAACRAFT-termékkel a műhely értelmi fogyatékos fiatal felnőttjeit támogathatjuk.

Nyitvatartás:
10.08. 17:00-21:00
10.09. 11:00-17:00
10.10. 11:00-17:00

Galéria