A kiállításon bemutatott termékek és szolgáltatások a kreativitást és az üzleti látásmódot egyesítik.

A válogatásban olyan kis márkák történeteit ismerheti meg a látogató, amelyeknek tárgyai funkcionálisak, optimista hangvételűek, és jellemző rájuk a természet iránti rajongás. Emellett helyben található anyagokból innovatív gyártási eljárásokkal készülnek olyan progresszív előállítási technikákat használva, amelyek a helyi kézművesiparon és a fenntartható gyártáson alapulnak.

A kiállított 90 alkotás mindegyike az elmúlt két évben született, és megkapta a Made in Slovenia kiválósági címkét. A kollekció sokoldalúan szemlélteti az Építészeti és Dizájn Múzeum keretében működő Kreatív Központ erőfeszítéseit, amelynek célja, hogy összekapcsolja, népszerűsítse, támogassa és fejlessze a kulturális és kreatív ágazatot Szlovéniában. A kezdeményezés elősegíti az együttműködést az üzlet, a tudomány és az oktatás területei között. A kiállított termékek egy olyan új életstílus vízióját vetítik előre, amelyben már nem állnak korlátlanul rendelkezésre a nyersanyagok, illetve elkerülhetetlen a gyártási folyamatok és az emberi erőforrások eddigitől eltérő racionalizálása.

A jövőben új termékek kialakítása válik szükségessé egy olyan felhasználói generáció számára, amelynek tagjai egyedi megoldásokra vágynak. Az itt látható haladó technológiájú termékek a gyártóknak és tervezőknek az élet és természet iránti szeretetéről mesélnek.

A program regisztrációköteles. Regisztrálni az alábbi linken lehet: http://kiscellimuzeum.hu/mi_zajlik_epp

Galéria