PLY DESIGN HOUSE 2021

A FRIGATE székcsalád idén elnyerte az iF DESIGN AWARD-ot. Ez a szakmai siker arra ösztönözte a Plydesign márkát, hogy kiterjessze a közös munkát új, kreatív tehetségekkel, ezért nyílt ötletpályázatot hirdetett PLY DESIGN HOUSE néven a hazai felsőoktatásban tanuló diákok számára rétegeltlemez használati-, kiegészítő- és berendezési tárgy tervezése témakörben.

Idén először kerül átadásra a PLY DESIGN HOUSE Fődíja és Közönségdíja:

Fődíj:

1.000.000 Ft díj és 6 hónapos fizetett karriertréning program a Plydesign-nál, amely során a nyertes elsőszámú projektje az ötletének kidolgozása, a mintagyártás és null széria fázisokig való eljuttatása, továbbá piacra bevezetésének előkészítése. Sikeres termékfejlesztés és piacra bevezetés esetén a Plydesign Kft. a nyertessel hasznosítási szerződést köt, mely alapján a Pályázó a kifejlesztett termékének értékesítéséből jogdíjra lesz jogosult.

Közönségdíj:

A közönségdíjas lehetőséget kap a Plydesign csapatával kiutazni a Stockholmi Bútoripari vásárra, az út minden költségét a Plydesign finanszírozza.

A Plydesign márkáról

A Plydesign magyar designmárkát Babits Tamás (alapító, ügyvezető) kreatív és alkotói céllal hozta létre 2014-ben, az idompréselt rétegeltlemez technológia területén 30 éves komoly gyártói tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásának saját termékeként.

A Plydesign cégfilozófiája túlmutat a termékek tervezésén és előállításán, és olyan platform megteremtésén dolgozik, amelynek vezérfonala az alkotás és adás öröme. Tevékenységében kiemelt szerepet kap a tudásátadás – megalakulása óta aktív az akadémiai utánpótlás segítésében, a magyar feltörekvő designerek támogatásában, valamint elkötelezett a designérzékenyítő céllal rendezett kerekasztal-beszélgetések és workshopok részvételében is. Hosszútávon a magyar design- és faipar fellendülését ösztönzi, és nemzetközi szinten is szeretné erősíteni annak pozícióját.

Galéria