A Plydesign hazai designmárka megnyitja stúdiója kapuit a közönség előtt. Az érdeklődők megismerhetik és kipróbálhatják a nemzetközi díjakkal elismert termékeket, és betekintést nyerhetnek a designvállalkozás működésébe és filozófiájába.

A Plydesign márkáról:

A Plydesign magyar designmárkát Babits Tamás (alapító, ügyvezető) kreatív és alkotói céllal hozta létre 2014-ben, az idompréselt rétegeltlemez technológia területén 30 éves komoly gyártói tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásának saját termékeként.

A Plydesign cégfilozófiája túlmutat a termékek tervezésén és előállításán, és olyan platform megteremtésén dolgozik, amelynek vezérfonala az alkotás és adás öröme. Tevékenységében kiemelt szerepet kap a tudásátadás – megalakulása óta aktív az akadémiai utánpótlás segítésében, a magyar feltörekvő designerek támogatásában, valamint elkötelezett a designérzékenyítő céllal rendezett kerekasztal-beszélgetések és workshopok részvételében is. Hosszútávon a magyar design- és faipar fellendülését ösztönzi, és nemzetközi szinten is szeretné erősíteni annak pozícióját.

Galéria