A Repertory magyar tervezők és csodálatos szobanövények menedéke. Az apró oázis, a 2017-ben létrejött concept store a the Mama Kin és a DAIGE brandek bemutatkozó showroomja is egyben.

Budapest design oázisaként épült be a köztudatba a Repertory. Az üzletet azzal a céllal hozta létre Tóth Melinda és D. Nagy Kinga, hogy Buda egyik forgalmas útján, egy kellemes otthont varázsoljanak növényeknek, ruháknak és tárgyaknak, ahova mindig jó érzés belépni. A tér fiatal alkotók és autentikus brandek fúziójaként is funkcionál, ahol hónapról hónapra új termékek és designerek bukkannak fel.

A ruháktól elkezdve az ékszereken át egészen a kerámiákig számos izgalmas, új és minőségi alkotást fedezhetünk fel a Repertory vállfáin, polcain és dugig tömött asztalain, melyek állandóan frissülnek. A termékválasztékban kiemelt szerepet kapnak a fenntartható és környezettudatos módon előállított termékek, így többek között kaphatók hagymahéjjal festett hajgumik és 100% organikus pamutvászonból készült táskák is.

Aki egy frissítő találkozásra vágyik a magyar design feltörekvő tehetségeivel, és alkotásaikkal, annak a Repertoryban a helye!

fotók: Repertory

A Budapest Design Map a fővárosi designélet legátfogóbb kalauza. A praktikus térkép segítségével a város mintegy 150 legizgalmasabb designhelyszíne kereshető fel, segítségével a budapestiek és a városba látogatók könnyedén választhatják ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelő úticélokat, vagy akár egy változatos túrát is megszervezhetnek a design jegyében. Tekintettel arra, hogy a Budapest Design Week 2020 eseménysorozat idei fő témája a fenntarthatóság, a térkép az idei évben első alkalommal nem kerül nyomtatott formában forgalomba, és csak online változatban érhető el. A feltüntetett pontok között elsősorban magyar designerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi designbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek számot tarthatnak a hazai designrajongók kíváncsiságára.


Galéria