A Tipton Eyeworks története új mérföldkőhöz érkezik: a Paulay Ede utcában található showroom október 9-én nyit ki utoljára, a Tipton pedig hamarosan megnyitja új főhadiszállását, a Tipton Eyeworks Élményműhelyt. A Tipton különleges eseménnyel búcsúzik a showroomtól: a Tipton Pop-Up Day alkalmával meghosszabbított nyitvatartással és kedvezményekkel várnak mindenkit még egyszer utoljára a Paulay Ede utcában.

A Tipton Eyeworks szemüvegei a Tipton saját pécsi gyárában és budapesti műhelyében készülnek és ma már több mint 500 optikában vásárolhatók meg világszerte. Világsztárok viselik, mint Elton John, Richard Branson, Robbie Williams, Shawn Mendes, Antonio Banderas vagy Parov Stelar. Hazai sztárok kedvenc márkája is. Ákos, Presser Gábor, Zságer Balázs, Till Attila, Hajós András, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Gryllus Dorka és még számtalan hazai ismert arc hord Tipton szemüveget.

A Tipton Pop-Up Day-en a Pop-Up térben kijelölt keretek 30% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A Pop-Up Day legkülönlegesebb ajánlata a Motown Esther keret, amelyből már csak egyetlen egy maradt a világon, és amely kizárólag a Pop-Up Day-en lesz megvásárolható teljes áron a Tipton Eyeworks showroomban. Az utolsó Esther tulajdonosa olyan legendákkal kapcsolódhat össze, mint Stevie Wonder, a Jackson 5 vagy Diana Ross.

Várnak még egyszer utoljára a Tipton Eyeworks Paulay Ede utcai showroomjában október 9-én 10-től 18 óráig.

Galéria