Gulyás Zsuzsi lakberendező nyitott műhely programja saját vintage bútorgyűjteménye köré rendeződik, ami egyben a PATINA Webshop + Showroom árukészletét is alkotja. A Showroom a Budapest Design Week keretében, október 10-én 10:00 órakor nyitja meg kapuit és egész napos programokkal várja az érdeklődőket upcycling témában.

A kezdeményezés célja, hogy a vintage bútorkereskedelem, emberi léptékben, de alkalmazkodva a piaci igényekhez, az online tér felé mozdulhasson és kiegészülve egy bemutatóteremmel sokkal szélesebb közönséghez tudjon eljutni.

A program keretében kerekasztal-beszélgetések szerveződnek a felújított tárgyakat életre hívó szakemberekkel; restaurátorokkal, kárpitosokkal, és asztalosokkal.

A beszélgetés nyitott, így bárki részt vehet, aki bútorfelújítás, vagy vásárlás előtt áll, vagy esetleg csak érdeklődik a téma iránt.

Meghívott vendégek:

11:00 óra: Varga Péter, kárpitosipari szakember

13:00 óra: Purcl László, bútorrestaurátor

A Budapest Design Week alatt díjmentes lakberendezési tanácsadásra is lehet időpontokat foglalni a következő linken: fb.com/book/zsuzsigulyascom/.

A bemutatóteremben nincsen készpénzforgalom és bejelentkezést követően, szabadon választott időpontban is látogatható. Fix nyitvatartási idő: K-SZ-CS 17:00-19:00-ig.

A PATINA webshopja 2021.10.10-én, reggel 10:00 órakor debütál a megnyitóval egy időpontban!

Galéria