Nyitott a jelentkezés a 360 Design Budapest kiállításra

2022.04.16. 20:38

Idén harmadik alkalommal, október 3-9. között rendezi meg a 360 Design Budapest eseménysorozatot a Magyar Divat és Design Ügynökség (MDDÜ). A program keretében megvalósuló hibrid kiállításra három kategóriában várják a hazai és regionális formatervezők legújabb munkáit 2022. június 15-ig.

A kiállítás célja, hogy a múltat és jövőt, valamint a valós és virtuális teret összekötő élményt nyújtson látogatóinak, illetve, hogy támogassa a fiatal hazai és közép-kelet-európai tervezők szakmai érvényesülését. A 360 Design Budapest idén ősszel megújult koncepcióval, több kiállítótérrel, tárlatvezetésekkel, előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel várja majd a látogatókat. A jelentkezéseket három pályázói kategóriában lehet leadni: hallgatói jogviszonnyal rendelkező, fiatal tervezőktől, designmárkáktól, illetve 3D-ben bemutatható, saját tervezésű gyártmánytervvel vagy termékkoncepcióval rendelkező szakemberektől egyaránt várják a pályázatokat.

 

A jelentkezések elbírálását szakmai zsűri végzi el a pályázatban is feltüntetett szempontrendszer mentén, valamint választja ki az online és offline térben bemutatkozó kiállítókat.

A részletes pályázati kiírás és további információk a következő linkeken érhetők el:

Jelentkezés designmárkák számára

Jelentkezés feltörekvő tehetségek számára
Jelentkezés 3D-ben bemutatható terv vagy koncepció számára

A jelentkezések benyújtásának határideje 2022. június 15.

forráscikk: https://hfda.hu/hu/cikkek/varja-jelentkez-it-a-harmadik-360-design-budapest-kiallitas-2841?gclid=CjwKCAjwkYGVBhArEiwA4sZLuK33uNC7OOH8bSN3B-g5jTgo7BCiGTJ3Y-OHl31CH61rJLsHGqr8VRoCCR4QAvD_BwE

fotókredit: HFDA

fotókredit: Magyar Divat & Design Ügynökség