Akusztika és fenntarthatóság

A BB Works előadása

Időpontok

2022.10.07 17:00

2022.10.14 17:00

Időpontok

2022.10.14 17:00

Helyszín

1022 Budapest Lórántffy Zsuzsanna u. 1. földszint 2. kapucsengő: BB Works, 2-es kapucsengő

Regisztráció

ingyenes, maximum 20 fő, marketing@bbworks.hu

Napjainkban már nem kérdés, hogy a fenntarthatóság nem választási lehetőség, hanem jövőnk záloga. A BB Works előadásában olyan akusztikai megoldásokat igyekszik bemutatni, amelyek nemcsak funkcionalitás és design szempontjából nagyszerűek, hanem hozzájárulnak bolygónk élhetőbb jövőjének megteremtéséhez is. A svéd Baux gyár termékein keresztül bepillantás nyerhető a környezettudatos alapanyagok világába, és bemutatnak néhány új gyártási technológiát, melyek önmagukban is izgalmas projektek, így biztosak benne, hogy érdekes lesz megismerkedni olyan termékekkel, melyek gyártása folyamán kizárólag újrahasznosított anyagokat alkalmaznak.

A BB Works a kulisszák mögé is meginvitálja az érdeklődőket, így nemcsak az adott termékek kerülnek fókuszba, hanem bemutatják magát a kreatív alkotás folyamatát, amelyből a tervezők és iparművészek mellett bárki inspirációt nyerhet, aki nyitott egy tudatosabb életre.

A fenntarthatóság mellett az akusztika jelentőségéről is szót ejtenek, ami itthon egyelőre még háttérbe szorul. A téma szakértőjeként a BB Works segítségével megismerhető, hogy egészségügyi szempontból miért fontos a megfelelő akusztika az irodai és a közösségi terekben, majd környezetbarát és designszempontból is kiemelkedő kreatív megoldásokat mutatnak erre. Előadásukra a BB Works Interior bemutatóteremben kerül sor, ahol az érdeklődők egy izgalmas tervezési feladatban is részt vehetnek.