Beton lakásdekoráció és ékszerkészítő workshop BETONKÁ-val

Budapest Design Week a Pesti Vigadóban BETONKA közreműködésével

IDŐPONTOK

2023.október 7. 10.30 – 13:30

HELYSZÍN

Pesti Vigadó Makovecz terem, 1051 Budapest, Vigadó tér 2.

NYITVATARTÁS

szerdától vasárnapig 10:00 – 17:00 óráig

REGISZTRÁCIÓ

részvételi díj: 16.900 Ft / FŐ, regisztráció: nem szükséges

„Mi jut eszünkbe a betonról? Valami nehéz, valami szürke, valami rideg.” Pedig ez nem mindig igaz! A Budapest Design Week keretében a Pesti Vigadó lakásdekoráció- és ékszerkészítő workshopot tart BETONKA közreműködésével, aki közelebb hozza ezt a rideg anyagot a női lélekhez, és megmutatja, hogyan lehet légies, színes, szemet gyönyörködtető tárgyakat készíteni betonból.

A háromórás workshopon a résztvevők betekintést nyerhetnek a beton designtermékek gyártási folyamatába, és megismerkedhetnek a különböző díszítőtechnikákkal (decoupage, stencilezés, márványozás), majd mindenki elkészítheti egyedi betontárgyait. A beton lakáskiegészítőket és ékszereket több különböző módon díszíthetik – ehhez 200-féle festék, 500 darab szalvéta és számtalan technika áll rendelkezésükre.

A workshopon akár két lakásdísz (egy kaspó és egy tál), illetve két ékszerszett (fülbevaló és nyaklánc) díszítésére lesz lehetőség. Az alkotáshoz a szervezők minden szükséges anyagot és eszközt biztosítanak.

Szeretettel várják mindazokat, akik érdeklődnek a lakberendezés és az ékszerkészítés iránt, és szeretnének igazán egyedi tárgyakat alkotni.

Regisztráljon térítésmentesen a Pesti Vigadó klubkártyájáért, amely 3% kedvezményt biztosít a program árából!

Részletek a Pesti Vigadó Klubkártya kiváltásáról és a kedvezményekről az intézmény honlapján találhatók.