EH_SHOWROOM – Letisztult jövőnk

Konsánszky Dóra és Horn Enikő fenntarthatóság jegyében született, újrahasznosított bőr- és ruhakollekciójának bemutatója

IDŐPONTOK

2023. október 11. 17.00

HELYSZÍN

1065 Budapest, Izabella utca 45., a bejárat az utcáról nyílik

NYITVATARTÁS

Hétfő – Szombat 13.00 – 19.00  Vasárnap – Zárva

REGISZTRÁCIÓ

résztvevők maximális száma: 50 fő, ingyenes program, regisztráció: hornenikoe@gmail.com

A Budapest Design Week most ünnepli létrejöttének 20. évfordulóját, valamint a designszakma két évtizede alatt elért eredményeket is, miközben betekint a design jövőjébe is. Idén az EH_SHOWROOM tervezőpárosa – Horn Enikő (az idén 10 éves ENIHORN alapító tulajdonosa) és Konsánszky Dóra (a Kyclothes alapító tulajdonosa) – is ünnepel. Egy éve kezdtek közös munkába, és azóta is együtt tekintenek a jövőbe.

2023 októberében, a Budapest Design Week idején mutatják be első közös, letisztult formavezetésű, exkluzív #zerowaste kollekciójukat. Munkájukban a mindennapi élet által megkövetelt sokoldalú funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt kapott a hulladékmentes tervezés, hiszen ma már a tervezők, a gyártók és a felhasználók is egyformán felelősek azért, hogy ökológiai lábnyomukat a lehető legkisebbre csökkentsék.

A kollekciónak és bemutatójának az EH_SHOWROOM ad otthont, mely a VI. kerületi Izabella utca 45. szám alatt található, két percre az Andrássy úttól.

A beszélgetés moderátora: Orosz Andrea, a Divat és dizájn műsor szerkesztője.