Nyitott Stúdiók20 program – Hello Wood

Hello Wood Gála 2023

Időpontok

2023.10.12 18:00 - 22:00

helyszín

Hello Wood Zrt., Zichy kastély északi szárny, 1033. Budapest, Fő tér 1. 

REGISZTRÁCIÓ

résztvevők maximális száma: 50 fő, ingyenes program, regisztráció

Hello Wood Gálaest a Zichyben: fotókiállítás, kerekasztal-beszélgetés, diplomadíj-átadó

A Hello Wood tervezéssel, kivitelezéssel és fejlesztéssel foglalkozó építészstúdió, leginkább kabinjairól és designszálláshelyeiről ismert. A design & build projekteken túl az oktatás iránti szeretet is meghatározó tevékenységükben. Missziójuk, hogy a jövő építészeit és designereit bevonják eseményeikbe, ezzel teret adva a szakmai fejlődésnek és közösségépítésnek.

A Hello Wood Gálára a Budapest Design Week alkalmával, október 12-én kerül sor az építészstúdió saját kiállítóterében, ahol fotókiállítás keretében örömmel mutatják be kiemelkedő idei edukációs projektjeiket. Az ismertetett projektek között szerepel a Builder Summit nemzetközi építészeti alkotófesztivál és a fiatalokat megszólító, fenntarthatósággal foglalkozó Hello Planet Startup Designtábor is. Az esemény során lehetőség nyílik betekinteni az építészeti oktatás új és izgalmas dimenzióiba, amelyek a Hello Wood nevéhez fűződnek.

Az est folyamán a Hello Wood különleges szakmai kerekasztal-beszélgetésre is invitálja az érdeklődőket, mely eseményre a korábbi években is olyan jeles vendégeket hívtak meg a napjainkat érintő építészeti és designkihívásokról eszmét cserélni, mint Dévényi Tamás, Martinkó József (Octogon).

A program csúcspontja a Hello Wood Diplomadíj-átadó, amelyen a zsűri felfedi az idei nyerteseket. A díj azoknak az ifjú építészeknek a méltó elismerése, akik kimagasló, egyedülálló diplomamunkát készítettek, és ezzel új irányokat nyitottak az építészetben. Az eseményen lehetőség nyílik a közös gondolkodásra, találkozni, beszélgetni és barátságokat építeni az építészeti közösség kiválóságaival, és együtt ünnepelni az innovációt, a fejlődést és az úttörő edukációs projektek megvalósulását egy informális gála keretében.