Az Onyx Műhely munkáját a nyitásuk óta kérdések veszik körül. Hogyan dolgozik egy Alkotói Közösség és mi a feladata egy élelmiszer mérnöknek és egy food designernek a csapatban? Hogyan alakítják ki a koncepciójukat, amivel végül a vendég találkozik?
Egy- egy vacsora vagy esemény alkalmával nincs arra lehetőség, hogy a vendégeknek minden részletről meséljenek, így fontos számukra, hogy minél több személyes találkozás alkalmával ismertessék, hogy mit is csinálnak pontosan.
A DesignHétre tervezett programuk során részletesebben mesélnek ételeik tervezési folyamatáról és annak eredményeiről. Aktuális menüjük a Metropolisz, ahol egy képzeletbeli utazásra invitálják a vendégeiket, ami során felfedezik a városunkat.
A programra két különleges menüsort állítottak össze, hogy a város mindkét arcát megmutathassák egy vegetáriánus és egy húsos ételeket is tartalmazó utazás során.
A programra regisztráció és részvételi díj fizetése szükséges, az onyx@onyxrestaurant.hu email címen!
A részvétel díja 19.500 Ft / fő, amely tartalmaz 5 Metropolisz ételt, a kísérőitalokat és korlátlan vízfogyasztást.
Résztvevők maximális száma 2 x 16 fő
Menetrend:
16:45 – 18:15
VÁRÓTEREM
lángos, sült káposzta, római kömény – pet nat
MEGÉRKEZÉS
hagyma, mandula, rózsa – Sauska Onyx Brut
NAPFÉNY
sütőtök, sárfány, zsálya – Mainyúl Veres
KERTVÁROS
karfiol, sárgacékla, szarvasgomba, pattogatott kukorica – Szijjártó Pinot Noir
OTTHON
konyakmeggy, babér, tejföl, dió
Résztvevők maximális száma 16 fő.
19:15 – 20:45
VÁRÓTEREM
tokhal, sós citrom, gomba majonéz – pet nat
RAKPART
pisztráng, füstölt halleves, konfitált bab – Onyx Cuvée Sauvignon Blanc
CSIKORGÁS
szabad tartású sertés, fermentált málna, káposzta, karalábé – Lánchíd Brandy
BETONDZSUNGEL
galambhurka, sóban sült zeller, vörösborospecsenyelé – Szijjártó Pinot Noir
HAZAÚT
unicum, rózsavölgyi csokoládé, keksz
Résztvevők maximális száma 16 fő.
Csatlakozz és ismerd meg a Nagyváros két arcát az Onyx Alkotói Közösség szemüvegén keresztül!